Translate

1. huhtikuuta 2014

Työn raskaan raatajat

Olipas kiva aloittaa taas työt, vaikka lomafiilikset kyllä karisivat saman tien kun pääsi työpisteeseen ja avasi sähköpostin. Ei vaiskaa... Pidän työstäni. Töitä on paljon ja päivät menevät siivellä. Ei tarvitse kelloon katsella.

Kävin ottamassa väliraporttia kirppikseltä ja varasin samaan syssyyn toisenkin viikon, kun kerran olet rääpystänyt romujeni kanssa.

Nyt mä meen KamMariin vähän laittamaan taas lisää tavaraa myyntiin. Merkkasin kaikki kirppisvaatteet punakynällä -50%. Meinaan vaan, kun ei yhtää vaatetta ole mennyt kaupaksi.

Suosittelen Linkkikirppistä, siellä on mukavaa henkilökuntaa ja asiakkaita tulee ja menee. Kahvilasta saa lisäksi hyvää kahvia. Hinnoittelin romppeita kahvilassa samalla kahvia siemaillen- aah!

Tuossa alla muutamat tämän päivän tuotokset. Tämä kuva käsittely ei vaan näköjään ole mun juttu.
Täytyy pikkusen harjotella vielä.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi miten ihania sinun tekeleitä löysin Linkkikirppikseltä! :) piti tulla samantien käymään myös blogissasikin vilkaisemassa, mitä löytyy. Mukaan lähti muutamat sydänkoristeet ja heijastimet sekä maailman suloisin onnea-pupu kaverin vauvalle :) koruja en uskaltanut edes katsoa, kun budjetti ylittyi jo lahjatavaroiden puolella.
-Maikkis