Translate

18. toukokuuta 2014

Nyt se kesä tuli viimein ja vihdoin

Laivareissukiintiö tälle vuodelle alkaa olla täysi.
Meillä oli vaihto-oppilas Paraguaista alkuvuodesta ja kun hän lähti meiltä seuraavaan perheeseen asustelemaan, niin lupasimme viedä hänet keväällä laivareissulle. Ei arvattu juhlia hänen lähtöään sen enempää, ettei tulisi sellaista oloa, että olemmekin odottaneet hänen lähtöään... koska olisit kotona, jos nyt lähtisit.

Viime viikonloppuna sitten tuo reissu toteutettiin ja meidän pojilla oli omat kaverit mukana ja vaihto-oppilaallamme oli ystävä Brasiliasta - matka meni mallikkaasti. Onneksi Anne lähti Seinäjoelta asti juttukaverikseni.

Eilen tein vastaaavan reissun jumpparinaisten kanssa. Ydin porukka lähti liikehtimään ja oli tosi kiva reissu. Kiitos vaan Satu, Sirpa, Jaana, Pia, Essi ja Sari. Toivottavasti toivutte reissusta hienosti ja pystytte nauttimaan tästä aurinkoisesta päivästä.

Viikkareilla buffet on kyllä todella onnistunut. Söin eilen fiksusti (omasta mielestäni) ainoastaan alkupalapöydästä kalahommeleita ja salaattia. Jälkkäri on jälkkäri ja homejuustot kinuskikastikkeella kyllä saa vielä näin jälkeenpäinkin hymyn huulille.

Nyt uunissa valmistuu lohta ja lohkoperunoita. Ruoan syötyäni lähden ostamaan pihajasmikkeille jonkumoista voimaa, kun näyttävät niin onnettomilta.

Yleensä ole vapuksi orvokkeja istuttanut, mutta nyt orvokit oli niin huonon näköisiä, että ostinkin sitten pelargonioita- valkoisia ja vaaleanpunaisia. Ne on kukkia, jotka ovat olleet aikaisempina kesinä hengissä vielä kesän jälkeenkin ja se minunlaiselle kukkienhoitajalle saavutus.

Ostin myös yhden pihajasmikeen yhden viime vuonna istutetun menehtyneen tilalle (alla kuva). Toivottavasti pensaat kasvavat reippaasti tämän kesän aikana ja saisin jopa haistaa jasmikeen tuoksun.
Ei kommentteja: