Translate

7. kesäkuuta 2014

Polttarit ja kukkii

Aamulla klo 10.00 Samppalinnan puistoon vetämään polttariporukalle jumppaa. Hyvänmielen jumppa, koska satoi vettä ja piti todellakin pitää mieli hyvänä. Mukana menossa oli noin 20 naista ja vaikuttivat tykkäävän kovasti.
Pyysivät jumpan Backstreet Boys:n musiikkiin ja siinä oli vähän haastetta, koska kaikki kappaleet on aika hitaita tai vielä hitaampia. Mukavasti oli kaikki mukana ja minä olin kyllä tyytyväinen tähän panostukseeni. Polttariporukka lähti uimaan Samppalinnan uimalaan sateen kastelemana ja toivon tietenkin, että hikikin kaikille tuli... minulle ainakin tuli.

Iltapäivällä sain aikaiseksi perata kukkapenkkeja ja  kävin hakemassa tommosia hauskoja Marianne- karkkeja eiku kukkia. Polkupyörä sai kans lastikseen kauniin kukkasen.  Roskispömpeliin laitoin kenaamaan noi tikapuut ja laitoin nyt sitten aitoja kukkia. Viime vuonna laitoin tekopelargonioita (laiska) ja ne oli kyllä niin hirveitä muutaman viikon jälkeen, koska meidän piha on niin pätsi ja vihreät lehdet muuttui sinisiksi.... nättii. Tekokukissa oli pointina se, että en jaksanut mennä kastelemaan kukkia portille... nyt siis päätin, että jaksan :) Eli ku jotain päättää, niin niin se sitten tehdään.

Huomenna saan naapurulta pistokkaita ja ulkohommat siis jatkuu. Toivottavasti aurinko tulee kaveriksi.

Ei kommentteja: