Translate

11. toukokuuta 2014

BMFE Paras äiti ikinä!

Onnea kaikki Äidit!

Ihan kiva päivähän tämä on ollut. Lippu liehuu tai siis ei liehu, mutta on tangossa. Ulkona on ihana keväinen lempeä ilma.

Olin eilen piknik risteilyllä Viikkarilla kuuden nuoren miehen  ja ystäväni kanssa. Ruoka oli hyvää seisovassa pöydässä ja nilkat ei meninnu kantaa kun nousin pöydästä. Ihan oikeesti nilkat vihloi ihan hirveesti - ei ole vanhaksi tulemista.

Risteilyn aiheena oli viedä meillä vuoden alussa 3 kuukautta majaillut vaihto-oppilas risteilylle. En arvannut juhlia järjestää hän muuttonsa kunniaksi, niin kekkasin tämän laivamatkan. Meidän pojilla oli omat kaverit ja vaihto-oppilaalla (Parguaista) oli ystävä Brasiliasta mukana menossa. Aikamoinen remmi.

Risteilylle lähdettiin eilen aamulla klo 8.45. Vähän oli matkaselvitykseessä ongelmaa, kun näillä vaihto-oppilailla ei ollut passia mukana, mutta kyllä me sitten vartian suotumuksella päästiin porteista sisään ja laivaan. Klo 14 vaihdettiin Marianhaminassa laivaa ja oltiin takaisin Turussa klo 19.50. Yhtään kauempaa en olisi jaksanut olla. Kyllähän tästä Turusta on helppo hypätä laivaan.

Vähän on nuutunut olo laivareissusta, mutta nautin joka tapauksessa tästä päivästä. Isäntä lupas kohta keittää kahavit ja sitten herkutellaan vielä Daim-kakulla. Lauri on sen ostanut ja se on kuulemma äitienpäivälahja. Voi mun pieni poika:)Ei kommentteja: