Vilhelmiinakeksit onnistui.
Kotikokin reseptillä lähdin keksin tekemään ja oli kyllä helppo ja nopea homma.
Kolme pellillistä eli 90 nättiä keksiä + pääty- eli jämäpaloja, jotka kadonneet pöydästä ihmeellisesti.
Tommosia pötköjä 3/pelti (3 pellillistä). 175 astetta 15 minuuttia ... ja nam! Aivan niinku paremmankin leipurin aikaansaannoksia. Tästä ihanasta tuoksusta puhumattakaan.
Kotikokin reseptillä lähdin keksin tekemään ja oli kyllä helppo ja nopea homma.
Kolme pellillistä eli 90 nättiä keksiä + pääty- eli jämäpaloja, jotka kadonneet pöydästä ihmeellisesti.
Tommosia pötköjä 3/pelti (3 pellillistä). 175 astetta 15 minuuttia ... ja nam! Aivan niinku paremmankin leipurin aikaansaannoksia. Tästä ihanasta tuoksusta puhumattakaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti