Translate

21. lokakuuta 2014

Talvi 2014 saapuu

Heippatirallaa pitkästä aikaa.
Aikamoista hoipakkaa tämä elämä, mutta sehän on pelkästään mukavaa.

Monesti, kun olen soittanut Vaasaan äidilleni ja sanon hänelle, että ei meille kuulu mitään ihmeellustä, niin siihen äiti aina ihanasti ja lohduttavasti sanoo, että sehän on ihanaa, kun ei kuulu mitään ihmeellistä.

Tavallinen arki on niin parasta, kunhan vaan antaa itselleen hetken joka päivä. Pieni pysätyminen ja mietintä siitä mitä omassa elämässä on antaa voimaa jatkaa eteenpäin. Ei auta jäädä paikoilleen.

Osallistuin  nyt syys-lokakuussa kesäyliopiston järjstämälle kursille, jossa oli aiheena "Tietoinen syöminen"
Nyt olis tämänkin kurssin tietojen antamalla tietomäärällä tarkoitus järkätä Tutojumpassa tammikuussa semmonen kurssi, jossa saamme jakaa arvokkaita kokemuksia ihmisten kokemuksesta tietoisesta elämisestä. Ei todellakaan ole tarkoitus järjestää laihdutuskurssia vaan rentoja tapaamisia, jossa jokainen osallistuja oivaltaisi omasta käyttäytymisestään jotain uutta. Yksi asia on tietty tuo kaikille niin tärkeä ja isossa roolissa oleva syöminen... kuinka siihen syömiseen saisi jotain ymmärrystä...

Mä rupeen suunnitteleen powerpointiii:)

Hyvä jumppatarjous Grouponissa. Tutojumpan 10 kerran jumppakortti vain 29 euroa. Missä jumppaat alle 3 eurolla. Tule torstaina ja sunnuntaina klo 16.30 mun ohjaamalle tunnille. Lupaan, että tunnin jälkeen olet kuin uusi ihminen:) Tuu tuu!

Laittakaa kaikki heijastimet heilumaan.


Ei kommentteja: