Translate

15. toukokuuta 2014

Touhua riittää

Taas on päivä ehtoo puolella. Kävin aamulla kuntosalilla klo 7.15 ja sitten kiireellä töihin.
Meillä oli eilen töissä ikkunanpesijä ja kaveri jätti sälekaihtimet auki ja minähän siinä sitten häikäistyin. Menin tomerana työkaverini työpisteeseen ja kurkotin sälekaihtimen nuppiin ja sitten jysähti. Pöytä rysähti kahtia ja tietokoneet (2 kpl) kaikkine tavaroineen lattialla.
 Auts! Mun sääreen tuli haava ja sydän pysähtyi. Muutuin valkoiseksi. Onneksi ei käynyt pahemmin. Koko päivä siinä sitten meni jännittäessä, että menikö tietokoneet rikki - säärestä viis. Kaikki päättyi kuitenkin onnellisesti. Säären haava ei enään särje ja tietokoneet pelitti.

Tänään pikkuleipiä taas yksi satsi ja onnistui hyvin. Tein samanlaisia keksejä kuin eilen - murotaikinan ohjeella. Ostin eilen liivatelehtiä ja koitan vielä tehdä juustokakun. Tiikerikakun olen joskus osannut tehdä-  se on helppo tehdä ja sen voin pakastaa ja sehän vaan paranee pakkasen kautta syötynä.

Olis kyllä pitäny käydä vähän ulkona käpsyttelemässä, mutta menin käymään KamMarissa ja sain aikaiseksi muutaman korun.

Ystäväni laittoi päivällä viestiä, että on kadottanut toinen minun tekemän korvakoru ja onneksi oli blogissa kuva näistä korviksista ja löytysin viel värkitkin uuden tekemiseen.Ei kommentteja: